Direktlänk till inlägg 2 augusti 2011
Dessa blev också ruskigt goda.
Vill ni hellre ha mörk choklad så går detta bra med.
1/3 dels del av degen på grundreceptet ger ca 20 bullar.
Kavla ut en rektangel och bred på ett tunnt lager med påläggsmargarin.
Hacka 100 g med vit choklad i bitar, ca 0.5 cm.
Strö chokladen över rektangeln och rulla den som med vanliga kanelbullar.
Skär i bitar och lägg i formar.
Jäs under duk i ca 40 min.
Grädda i 225 grader i 6-8 min. Dessvärre glömde jag mina i ugnen när jag bråkade med bröd degen så de blev lite väl bruna (men gooooda ändå)
När de ha svalnat, smält 50 g vit choklad och ringla över bullarna.
Låt chokladen stelna, ät och njut.
Ikväll gick jag ifrån jobbet ett par timmar för en av trivselklubben anordnad pysselkväll på den lokala blomstergården. Där får man tips och hjälp och det finns hur mycket material som helst. Såhär blev resultatet...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
|||
8 |
9 |
10 | 11 | 12 | 13 |
14 | |||
15 | 16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|