Direktlänk till inlägg 2 augusti 2011
Dessa blev ljuvligt goda, ett stort +för att de var väldigt lättbakade.
20 st
1/3 dels del av grundreceptet på bullar.
Kavla ut degen tunnt och skär eller stansa ut fyrkanter ca 6x6 cm (eller vad ni tycker är lagom)
Blanda till vaniljkräm ca 2½ dl.
Lägg en klick kräm mitt på fyrkanten och vik upp hörnen mot varandra och tryck ihop dem.
Lägg dem i formar och jäs under duk ca 40 min.
Grädda i 225 grader i 6-8 min.
Pudra på lite florsocker när de ska serveras så blir de ännu finare och godare.
Ikväll gick jag ifrån jobbet ett par timmar för en av trivselklubben anordnad pysselkväll på den lokala blomstergården. Där får man tips och hjälp och det finns hur mycket material som helst. Såhär blev resultatet...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
|||
8 |
9 |
10 | 11 | 12 | 13 |
14 | |||
15 | 16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 | 31 |
|||||||
|