Direktlänk till inlägg 26 mars 2011
Igår blev det hel ugnsstekt kyckling och egenfriterade strips.
Har precis kommit på hur enkelt det är att fixa kycklingen själv. Vet inte varför jag alltid har bävat för det?!
1 hel kyckling
1½-2 msk fajitaskryddor (från tex mex avdelningen)
3-4 msk olivolja
Gno in hela kycklingen med "marinaden" och låt dra en timme ungefär. In i ugnen 50-60 min i 200 grader längst ner. Ös gärna ett par ggr under tiden.
Servera med strips (eller vad du vill) och en god sallad.
Ikväll gick jag ifrån jobbet ett par timmar för en av trivselklubben anordnad pysselkväll på den lokala blomstergården. Där får man tips och hjälp och det finns hur mycket material som helst. Såhär blev resultatet...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 | 6 |
||||
7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
20 | |||
21 |
22 | 23 |
24 | 25 |
26 | 27 |
|||
28 | 29 |
30 |
31 | ||||||
|