Alla inlägg den 26 juli 2011

Av Wenche Rydén Linné - 26 juli 2011 21:57

Idag drog vi iväg till Universeum i Göteborg. Med oss förutom barnen hade  vi med oss gubbens kusin Robin.

Vi letade parkeringsplats i nästan en timme i alla möjliga parkeringshus och utanför Liseberg men det var fullt överallt.

Vi åkte till sist till parkeringshuset där vi stog sist (där blev vi även av med en GPS och lite andra prylar när någon hade brutit sig in i bilen). Vi hann inte mer än komma in så berättade en kvinna i en mötande bil att det var fullt och att vi bara kunde vända för det var ungefär 15 bilar på väg ner. Ca 10 sek efter det så kom en äldre herre och knackade på rutan och sa att de skulle åka så vi fick gärna ta deras plats. När vi väntar på att mötande bil ska passera backar en annan bil ut och åker och precis då kommer mannen tillbaka med sin parkeringsbiljett och ger mig den. "Det är 1 ½ timme kvar, det är ju alltid något".

Tänk vilka snälla människor det finns.

Vi kom in på Universeum till slut iallafall.

Den store grabben är helt galen i hajar nu så han blev ju rätt nöjd när vi kom till den avdelningen. Tyvärr så kunde vi inte stanna där så länge som han ville för jag hade Charlie i bärsele och var nästan handikappad efter drygt 3 timmar med den klumpen på magen.

Adam var jättenöjd innan vi gick in på Universeum för han hade ju redan sett massor av spårvagnar och bussar.

Här kommer lite bilder, tyvärr blev de inte så bra som jag ville. Jag fick ha smartläget på då Charlie bara ville fäkta med armarna så fort jag skulle ta kort :(.

                                 

Ovido - Quiz & Flashcards